Täsmälliset ja oikea-aikaiset perussiivoukset Helsingissä

Yhteystietoihin

Vuonna 1985 perustettu yrityksemme Sipa-Kon Oy toteuttaa perussiivoukset täsmällisesti ja ammattitaitoisesti Helsingissä ja myös muualla pääkaupunkiseudulla.

 

Ota yhteyttä ja kerro, tarvitsevatko taloyhtiönne porrashuoneet tai muut yleiset tilat tai vaikka yrityksenne toimitilat perusiivousta. Palvelumme on aina joustavaa ja asiakaslähtöistä, ja se suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa kohdekierroksen yhteydessä.

 

Perussiivouksella saadaan pidennettyä tilojen elinkaarta ja säilyttämään tilat viihtyisinä vuodesta toiseen. Perussiivouksella poistetaan pinttynyttä ja kiinnittynyttä likaa. Sillä parannetaan tilojen yleisilmettä ja irrotetaan likaa, joka ei ylläpitosiivouksella enää irtoa.

 

Lattiapinnat suojataan hoitavilla puhdistusaineilla tai vahalla aina tarvittaessa. Näin lattioista saadaan korkeamman kulutuksen tiloissa pitkäikäiset ja helppohoitoiset. Meidän kokenut henkilöstömme auttaa valitsemaan oikea-aikaiset perussiivoukset sekä suosittelevat parhaan suoja-aineen lattiapinnoille.

 

Säännöllisesti suoritettuna perussiivouksella ehkäistään ennenaikaista tarvetta remontoida ja uusia pintoja. Perussiivouksen tarve kartoitetaan asiakkaan kanssa kartoituskäynnillä, jolloin saadaan kartoitettua perussiivouksen laajuus ja tarve sekä valittua parhaat menetelmät ja puhdistusaineet. Annamme kierroksemme pohjalta yksilöidysti suunnitellun työohjeen sekä aikataulun siivouksen suorittamiselle.

Siivouspalveluita tarpeidesi mukaan

Kun tilaat siivouksen meiltä, huolehdimme säännöllisesti tarvitsemasi tilan ammattitaitoisesta siivouksesta. Voit itse päättää, teemmekö siivouksen esimerkiksi kerran viikossa tai kuukaudessa. Kuuntelemme tarkasti toiveitasi ja tarpeitasi ja räätälöimme siivouspalvelumme niiden mukaan. 

 

Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin, minkälaista siivousta tarvitset!

Yhteystiedot

Muut laadukkaat palvelut

Yrityksemme Sipa-Kon tarjoaa monipuolisia siivouspalveluja. Saat meiltä ylläpitosiivoukset, muutto- ja loppusiivoukset sekä erikoissiivoukset hyvään hintaan. 

 

Yrityksemme noin 30 hengen tiimi pystyy reagoimaan myös kiireellisiin toimeksiantoihin nopealla aikataululla. Ota siis rohkeasti yhteyttä, kun kaipaat siivouksen ammattilaisen apua!