Ylläpitosiivoukset asiantuntevasti Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla

Yhteystietoihin

Sipa-Kon Oy on erikoistunut tuottamaan ylläpitosiivousta taloyhtiöille ja yrityksille. Palvelemme useita kiinteistöjä ja yrityksiä Helsingissä ja sen lähialueilla. 

 

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous tarvitsemistasi siivouspalveluista!

Ylläpitosiivouksen kattavat palvelut

Ylläpitosiivouksen kattaviin ja korkealaatuisiin palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • taloyhtiöiden yleisten tilojen siivoukset
  • toimistosiivoukset
  • asuntosiivoukset
  • siivoojien sijaisuudet ja tuuraukset.

Räätälöimme palvelumme asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Tulemme mielellämme tutustumaan siivottaviin tiloihin, jotta pystymme tekemään tarkan, juuri teille räätälöidyn palvelukuvauksen ja tarjouksen siivouspalveluistamme.

Soita ja kysy lisää

Ylläpitosiivousta kestävästi

Olemme suorittaneet ylläpitosiivousta pääkaupunkiseudulla jo lähes 40 vuotta. Huolehdimme ammattitaitoisesti siitä, että tilat pysyvät puhtaina ja hoidetun näköisinä. Hyvin hoidetussa tilassa on turvallista ja terveellistä olla. Kaiken ylläpitosiivouksen toteutamme ympäristöystävällisillä puhdistusaineilla, joille on myönnetty EU-ympäristömerkki.

 

Suoritamme säännöllistä ylläpitosiivousta sopimuksemme mukaisesti niin asuinkiinteistöjen yleisissä tiloissa kuin yritysten toimitiloissa. Suunnittelemme yhdessä asiakkaan tarpeiden mukaan siivouksen työohjeen ja laajuuden.

 

Kaikkien tilojen ylläpitosiivouksen työohje räätälöidään aina yksilöidysti. Ylläpitosiivouksen taajuudesta sovitaan asiakkaan kanssa ja taajuutta tarkistetaan tarvittaessa uudelleen. Keliolosuhteiden ollessa hankalia tai tilojen käyttöasteen muuttuessa, siivousta voidaan tarvittaessa myös hetkellisesti lisätä. Taloyhtiöiden ylläpitosiivoukseen kuuluu yleisten sauna- ja pesulaosastojen sekä muiden yhtiölle kuuluvien yleisten tilojen, kuten varastotilojen ja käytävien siivous.

 

Kutsu meidät kohdekäynnille, niin teemme kohteellesi tarjouksen ylläpitosiivouksen hinnasta pohjautuen yksilöityyn palvelukuvaukseen tarpeidenne ja toiveidenne mukaisesti.